dinsdag, april 23, 2024

Dag 1 – Vliegreis

Geschreven door: Nienke en Liza

Na maandenlang te hebben gewacht mochten we eindelijk weg! We vonden het stiekem best wel spannend, en sommigen kregen tranen in hun ogen toen de bus vertrok.
Na wat lachen, gieren en brullen waren we in no time op Schiphol. Vanaf dit moment ging het bergafwaarts. Aldoor de tassen weer meesjouwen, en de paspoorten en de tickets 100 x laten zien. Maar goed, om half 10 ongeveer zaten we goed en wel in het vliegtuig. Niemand van ons had ooit zó’n luxe vliegtuig gezien! De vlucht verliep goed, alleen het vliegtuigvoedsel viel een beetje tegen. Na een overstap op Dubai hadden we geen zin om nog langer te reizen. We wilden zo graag al in Zuid-Afrika zijn!

Zaterdagavond was het dan eindelijk zover: aangekomen op het vliegveld van Zuid-Afrika. We waren allemaal een beetje bang dat onze koffer niet helemaal goed zou overkomen, maar dit is allemaal goed gegaan. Het wachten was nu nog op de dominee… De dominee moest nog iets regelen en wij zaten met z’n allen in de hal van het vliegveld. We hadden allemaal wel zin in wat lekkers. Het enige wat wij bij ons hadden was snoep. Toen de zakken snoep op waren was de dominee ook klaar voor vertrek en toen gingen wij richting Ciara Lodge in Pretoria. Ook hier waren wij weer verbaasd over de luxe die wij hadden.

’s Avonds was het dan eindelijk zover: de braai (BBQ) met de lokale jeugd. Wij hebben heerlijk gegeten en gelachen met hen. Om half 10 begon het heel hard te waaien en te regenen. Daarom gingen wij om 10 voor 10 weg. Het was een combinatie van lopen en rennen: degenen die het bangst voor het onweer waren renden het hardst. blog-dag-1-img_2277-300x200

Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Bijna vlucht gemist

Vrouwenproject

Culturele show

Scholen bezoeken

Nieuwste reacties