zaterdag, juni 22, 2024

Dag 10 – Wijn

blog-dag-102-img_7136-300x225

Geschreven door: Julia en Enola

Helaas, alweer de laatste ochtend in River Lodge! Deze keer kregen we een heerlijk ontbijt dat we zelf niet hoefden klaar te maken en buiten opaten.

De dagopening sloten we af met een lied dat onze Afrikaanse kok probeerde mee te zingen. Helaas hadden we geen Engelse liederen… Daarna koffers inpakken en alles inladen in de busjes. We bezochten een ‘wynlandgoed’ waarvan er veel zijn in De Kaap. Wij gingen naar wijngaard Altydgedacht in Durbanville. Het was – naar wat we inmiddels gewend waren – relatief kort rijden.

We kregen een rondleiding en een stuk geschiedenis van het generatiesoude familiebedrijf te horen. Vervolgens een ‘wynproewery’ (velen spuugden het eerste slokje gelijk weer uit) en daarna een lekkere lunch.

Vanhier op weg naar het vliegveld. Koffers inleveren en voor de zoveelste keer door de controle. Gelukkig was er nog wat tijd om souvenirtjes te kopen voor het tijd was om te boarden: op naar Dubai! De vlucht daarheen duurde zo’n negen uur maar de tijd vloog, letterlijk en figuurlijk. We hadden namelijk een tv’tje en alles was weer super-de-luxe bij de Emirates! Al waren de meningen over het eten verdeeld…

blog-dag-101-dsc_0126-300x199

Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties