dinsdag, juni 18, 2024
HomeGemeentereizenGemeentereis: 2017 - Zevenbergen naar IndiaJongeren Zevenbergen naar India juli 2017

Jongeren Zevenbergen naar India juli 2017

De laatste voorbereidingen voor de reis naar India vanuit de Noordhavenkerk in Zevenbergen worden getroffen. 18 enthousiaste jongeren -inclusief begeleiding- gaan het prachtige India bezoeken. Het kloppend hart van de reis vormen diverse projecten, die door de vele fondsenwervende acties in de gemeente zijn ondersteund.  Dit zijn; twee ziekenhuizen, een theologische opleiding, diverse kerken en een kindertehuis. Het doel van de reis is; de beide gemeentes die kerken in de Noordhavenkerk, betrekken bij het Mission werk in India. Door talloze acties van fietsen, tot veilingen en verkoopacties is deze reis mede mogelijk gemaakt.

Van 31 juli tot 14 augustus hoopt de groep een mooie rondreis te maken om hun broers en zussen in India te leren kennen.  Hun belevenissen zijn te volgen via deze blog. Geef ze ook nog een laatste zetje in de rug, wat hun fondsenwerving betreft! Geld overmaken kan direct op hun persoonlijke pagina op het actieplatform van Verre Naasten en vergeet natuurlijk niet deze blog te volgen!

Vorig artikelEn nu aan de slag!
Volgend artikel18 landen in twee weken
Verre Naasten
Via deze reisblog zijn verschillende reizigers te volgen die via of namens Verre Naasten buitenlandse mission-partners en -projecten bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan: lokale kerken die hun mission-gebied bezoeken, uitwisselingsreizen van scholen en inspiratiereizigers. Deel mee in hun reiservaringen en laat je inspireren door wat er wereldwijd wordt gedaan rondom mission! Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste updates van de reizigers.
Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties