dinsdag, juni 18, 2024

Nog 2,5 week voor vertrek!

Hoi!

Super dat je hier op deze blog gekomen bent. Zoals jullie in het vorige berichtje hebben kunnen lezen zijn wij Jorrit en Elianne. Wij gaan ons de komende periode inzetten voor de Verre Naasten. Via deze blog zullen we de komende acht maanden jullie op de hoogte houden van onze avonturen in Zuid-Afrika. De komende 2,5 week zit nog vol met voorbereidingen, maar op 8 november zullen we dan echt vertrekken. We zijn beide erg enthousiast en kunnen niet wachten om te vertrekken. We zullen ons beide even voorstellen, zodat jullie weten met wie jullie te maken hebben ;).

Ik ben Elianne van Ieperen, 19 jaar oud en woon in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik ben vorig jaar begonnen met de PraktijkPABO aan de Christelijke hogeschool Ede en heb dit jaar succesvol afgerond door mijn Propedeuse te halen. Naast studeren houd ik erg van sporten en speel ik piano in de band van de kerk. Ik zie heel erg uit naar de tijd in Zuid-Afrika. Als ik iets kan betekenen voor de christelijke basisschool Lesedi La Ditshaba zou dit erg mooi zijn, maar ik stel mij er op in dat ik vooral van hen en van de ervaringen ga leren. Ik hoop mijn geloof in God te kunnen delen met de kinderen en hen enthousiast te maken voor God.

Ik ben Jorrit Boerma, filmmaker en fotograaf. Ik ben 21 en heb ondertussen anderhalf jaar gewerkt als filmmaker/webontwikkelaar. Ik ga in Zuid-Afrika verschillende projecten filmen voor de Verre Naasten. Voornamelijk in de buurt bij Pretoria maar ook in en rond Kaapstad. Ik ben een fanatiek boulderaar (vorm van klimsport) en houd ook erg van reizen. De planning in Zuid-Afrika staat voor mij nog niet helemaal vast maar dat komt vanzelf daar nog.

Onze globale planning is om de eerste weken van november de kat uit de boom te kijken en te kijken waar we ons het beste kunnen inzetten. Daarna is het daar in december zomervakantie. Deze vieren we graag met de Zuid-Afrikanen mee en zullen in deze tijd rondtrekken door Zuid-Afrika. Na de vakantie begint het echte werk en zullen we beide aan de slag gaan met onze taken.

We proberen jullie ongeveer elke maand op de hoogte te houden van onze avonturen via deze blog. Tips zijn uiteraard altijd welkom en kunnen hieronder achtergelaten worden.

Tot die volgende keer in Suid-Afrika!

Jorrit & Elianne

Lees ook deze artikelen eens:

2 REACTIES

  1. We zijn heel benieuwd naar het kat uit de boom kijken, vakantie vieren, rondtrekken, inspiratiebronnen ontdekken en alle andere belevenissen 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties