dinsdag, april 23, 2024

Dag 5: Lang, heet, krap en…..geweldig!

(Door Aisha, Marieke, Tim en Rodi)

Een nieuwe ochtend in Naivasha. We hadden geluk, we konden voor het eerst uitslapen! Tot wel kwart voor acht! Na een ontbijt met roerbakei-met-ui-en- andere-frumels vervolgden we onze reis naar Eldoret.

Na de regen van gisteren was het vandaag een heldere dag. Onderweg keken we uit op de Rift Valley en zagen langs de weg weer veel dieren. Voor het eerst zagen we dromedarissen.

In Nakuru stopten we bij een Christelijk fastfood-restaurant. Hier aten we onder het genot van Christelijke muziek een lekkere hamburger met patat. Jonah (onze begeleider) had een gesprek met een pastor uit de stad geregeld.  Die vertelde ons waarom de kerk een eigen fastfood restaurant heeft. Het is een plek waar veel mensen komen en de kerk kan daarom veel mensen bereiken. Ook worden er allerlei activiteiten door de kerk georganiseerd.  Dat lijkt ons ook wel wat: een eigen McDonalds bij de kerk. Naast het restaurant was een kleine supermarktje waar we een voetbal kochten. Deze was niet van hoge kwaliteit want onderweg knapte hij.

Tijdens de reis reden we ook over de evenaar. We hebben er niets van gemerkt 😉

Na de hele dag in een warme auto kwamen we eindelijk aan bij het Guesthouse van de RCEA. Morgen gaan we kennismaken met de mensen van de bijbelsschool RITT. Dan horen jullie weer van ons.

Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Bijna vlucht gemist

Vrouwenproject

Culturele show

Scholen bezoeken

Nieuwste reacties