zaterdag, juli 20, 2024

Dag 4: files, apen en picknicken!

(Door: Tim, Rodi, Marieke en Aisha)

Het is zes uur in de ochtend, het is tijd om op te staan… We beginnen onze dag met ons inmiddels wel bekende Keniaanse ontbijtje. Deze dag verlaten we ons hotel in Nairobi. Vandaag en morgen reizen we naar Eldoret. Het inpakken van de koffers is krap, maar het lukt. Tijd om te gaan!

Onze rit begon gelijk goed, een file… De vele auto’s, motoren en schoolbussen stonden naast ons. Na zo’n 20 minuten wachten konden we verder rijden. We reden langs een prachtige natuur en kwamen veel dieren tegen. Zoals apen, zebra’s, koeien, schapen, mooie vogels en nog veel meer bijzondere dieren!

Halverwege stopten we om van het uitzicht te genieten. Terwijl wij dit deden kwamen er allemaal Kenianen naar ons toe die souvenirs wilden verkopen. Toen we een paar souvenirs hadden gekocht, reden we verder en kwamen aan bij ons hotel in Naivasha.We hadden onze koffers naar de kamer gebracht en gingen bijna gelijk weer in de auto. Dit keer een kort ritje naar de berg Lognot. Het leek ons een leuk idee om gezellig te gaan picknicken! Dus gingen we naar de plaatselijke supermarkt. Aan de voet van de berg aten we een paar broodjes (die smaakten naar oliebol), watermeloen en dronken we wat. Terwijl aan het eten waren had Tim een grote kever in zijn haar. Jammer genoeg was het niet mogelijk de berg te beklimmen… Dus vertrokken we na een leuke ochtend / middag terug naar het hotel. Het begon erg te regenen, dus we namen rust. Toen het weer aan de eind van de middag opklaarde gingen we naar Lake Naivasha. Hier werden wij door een kapitein rondgevaren. We zagen prachtige dieren, zoals nijlpaarden in het water en giraffes op het land.
Dit was alweer 4e dag van de reis. Wat is het hier prachtig! Morgen hopen wij verder te rijden naar Eldoret.

Lees ook deze artikelen eens:

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties