dinsdag, juni 18, 2024

Effe wachten…..PiZZA!!!!

Het ontbijt stond voor ons om kwart over zeven klaar. Vandaag stond er een dagje Darjeeling op de planning, dus om kwart over 8 in de auto! Na ongeveer twee uur kwamen we, samen met Yankee en Emona, aan in Darjeeling. We reden door het stadscentrum heen om vervolgens naar Rock Garden te gaan.

Dit is een mooie tuin met prachtige watervallen en bruggetjes. Toen we daar aan kwamen staken we ons in traditionele kleding uit Nepal en Darjeeling. Na een hilarische fotoshoot met tientallen poses, gingen we de rest van de tuin bekijken.

Via een zeer bochtige en steile weg, reden we weer terug naar het centrum van Darjeeling. Wat ons opviel is dat daar nog steeds een stoomtrein reed. Op een heel smal spoor direct langs de weg in het centrum.

We hadden allemaal zin in pizza, dus gingen we naar een restaurantje die o.a. pizza maakte. Buiten in het zonnetje op het terras, aten we onze eerste echte pizza van deze week op! Het smaakte weer echt Hollands! Sommigen wilden nog wat geld pinnen, maar de rijen voor de bank waren echt enorm! Dus dat werd ‘m niet….

Van familie Subba kregen we na de maaltijd allemaal een typische sjaal uit Darjeeling, hartstikke lief natuurlijk! Met z’n allen hebben we nog door de stad gezwierd en wat leuke spulletjes gekocht in allerlei soorten winkeltjes.

Toen begon de reis naar het huis van Matthias weer. Bij aankomst hadden we even een uur de tijd om ons op te frissen, en alvast wat spullen in onze koffer te leggen. Hierna hadden we voor de laatste keer een devotion met de familie Subba. Na gebed en een aantal mooie liederen, stond het avondeten alweer voor ons klaar. Na het avondeten hadden we nog een extra speciale activiteit: Henna!!! Nadat Elze bij iedereen Henna opgedaan had, gingen we onze koffer pakken. Morgenochtend vertrekken we rond half 10 weer naar Bagdogra, op weg naar huis 🙁


Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties