maandag, mei 20, 2024

Leerlingen Guido naar India

Op reis naar India… Voor Lois, Eva, Jolijn, Nina en hun docente Wilma van GSG Guido in Amersfoort is het bijna zover. Deze week hebben ze, samen met Elze van Verre Naasten, de laatste voorbereidingen getroffen. Nu alleen nog aftellen naar 24 februari en dan… op naar India!

Het doel van deze reis is het bezoeken van de projecten die de afgelopen jaren ondersteund zijn met de acties van de leerlingen van Guido de Brés. Deze unieke uitwisselingsreis hebben de dames zelf ook te danken aan hun inspanningen tijdens de Maak Meer Marathon editie van 2015. Natuurlijk zetten de reizigers hun opgedane ervaringen ook weer in bij de volgende Maak Meer Marathon, die in 2017 weer van start gaat voor de eerstejaars. Via deze jaarlijks terugkerende actie in samenwerking met Verre Naasten, worden al jarenlang diverse projecten in India ondersteund. Op deze manier geeft de school vorm aan hun Christelijke identiteit en werken ze met Verre Naasten aan betrokkenheid bij het Missionwerk in India.

Deze reis duurt 9 dagen en vindt plaats in de voorjaarsvakantie (24 februari tot 4 maart). Volg alle belevenissen via deze blog!

Lees ook deze artikelen eens:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties