zaterdag, juni 22, 2024

Dag 2: 10.000 redenen, pasta en over de streep

(Door Irma en Irene) Vanochtend zijn we allemaal uitgerust opgestaan. We zijn door onze vrienden uitgenodigd om een kerkdienst bij te wonen. Om 10:30 uur werden we door de jeeps opgehaald om naar de kerk te gaan. De dienst was erg indrukwekkend, de liederen en de manier waarop ze zongen waren erg mooi. Ook hebben we in de dienst zelf nog een lied gezongen; 10.000 redenen, begeleid door Loïs op de dwarsfluit. Na de dienst zijn we met de jeugd naar de prayermountain  gegaan. Daar kun je in een huisje bidden en vasten. Nadat we in zo’n huisje hebben rondgekeken en gebeden gaan we meerdere keren op de foto met de jeugd van de kerk. Elke keer moesten we weer op een andere plek poseren. Een van de jongens wilde ook alleen met Emma op de foto. Na de foto’s zijn we weer terug naar beneden gegaan omdat het lunchtijd was.

Als lunch hadden we pasta met saus en kaas. Het was lekkerder dan het avondeten van gister, dus daar waren we erg blij mee.

We zouden eigenlijk spelletjes doen met de jeugd, maar er was een vrouw uit de gemeente 64 jaar geworden en die vierde een feestje. Daardoor hadden we de rest van de middag rust. We gingen allemaal buiten zitten omdat het 27 graden was. Veel hebben in hun reisdagboek geschreven en sommige hebben ook nog naar huis gebeld. Ook hebben we nog samen weerwolven gespeeld. Omdat we vroeg weggingen, ongeveer 5 uur, hebben we nog een snack gekregen van onze topkok. We werden om 17:30 opgehaald met de jeeps om weer naar de kerk te gaan, van andere vrienden. We speelden het spel ‘over de streep’ met de jongeren na de kerk. Aan het begin was de jeugd nog een beetje verlegen, maar uiteindelijk was het erg leuk en hebben we veel gelachen. Toen het spel was afgelopen hebben we bij de dominee thee gedronken. Daarna gingen we weer terug naar het hostel. Tijdens het eten: vlees met aardappelpuree, rijst en broccoli, hebben we nog geëvalueerd.

Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties