zaterdag, juli 20, 2024

Dag 7: Apen, theeplantages, pizza en paparazzi!

(Door Jacolien, Irma en Lois) Vanochtend hebben we weer heerlijk ontbeten om half negen. Om negen uur stonden de auto’s klaar en reden we naar Darjeeling. Tijdens de reis zijn we een aantal keren gestopt; de eerste keer bij de apenbrug. Daar zagen we onze eerste apen in India! De tweede keer stopten we bij de theeplantage. Daar wisselden een paar van auto; sommige van ons waren heel misselijk (door de slingerende bergweggetjes).
Na 2 uur kwamen we in Darjeeling aan. Daar zijn we naar een toeristische plaats geweest. Met een mooie waterval op de achtergrond hebben we een paar leuke foto’s geschoten. Ook met typische Indische kleding aan. Dat was heel gaaf! Veel mensen wilden daar met ons op de foto!

Gisteravond beloofde Mathias om vandaag pizza te halen. Daar had iedereen de hele ochtend super veel zin in! Na het pizza eten gingen we een stuk wandelen naar een kleine dierentuin. We liepen door de dierentuin en zagen een paar dieren; omdat het koud was waren veel dieren binnen. Dit was de eerste dag waarop iedereen de jas aanhad. We gingen ook nog naar een museum waar we de eerste Mount Everest beklimmer zagen (een beeld en zijn spullen). Dick vond dit heel interessant. Matthias wou ons dit graag laten zien maar onze energie was een beetje op. Vandaag merkten we wel dat we al lang op reis zijn.
Na het museum hebben nog een tijger en wolven gezien en daarna hebben we souvenirs gekocht. Het is hier heel goedkoop. Toen we naar een tijdje weer thuis waren, hebben we heerlijk gegeten en met elkaar de dag weer geëvalueerd. En toen zijn we ons bed ingekropen!

Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties