dinsdag, april 23, 2024

Guido & Greijdanus naar India!

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang! Want op 23 februari is het eindelijk zover…. dan bezoeken leerlingen van de Guido in Amersfoort en het Greijdanus in Meppel India! Een reis waar door deze groep en hun docenten lang naar is uitgekeken! In India bezoeken de jongeren de scholenprojecten waar ze ooit zelf actie voor voerden. Ook gaan ze langs bij het project van dit jaar; een prachtig landbouwproject in de omgeving van Imphal. Daarnaast staat er de nodige ontmoetingen met leeftijdsgenootjes gepland, houden de jongeren presentaties over Nederland op scholen en pakken ze uiteraard de nodige toeristische bezienswaardigheden mee! Benieuwd wat de groep allemaal meemaakt? Volg de blog hier!

Verre Naasten
Via deze reisblog zijn verschillende reizigers te volgen die via of namens Verre Naasten buitenlandse mission-partners en -projecten bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan: lokale kerken die hun mission-gebied bezoeken, uitwisselingsreizen van scholen en inspiratiereizigers. Deel mee in hun reiservaringen en laat je inspireren door wat er wereldwijd wordt gedaan rondom mission! Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste updates van de reizigers.
Lees ook deze artikelen eens:

6 REACTIES

 1. Beste leerlingen en collega’s van Greijdanus en Guido,

  Het is bijna zover: de reis gaat beginnen! Geniet van de komende tijd en deel jullie indrukken en verhalen met ons. Ik ben nu al nieuwsgierig! Gods zegen over jullie reis!

  Groet, Henk Bergsma

 2. Hoi Annewil en rest van de groep,
  Leuk om met jullie mee te lezen en wat foto’s te zien! Fijn om daar zoveel nieuwe ervaringen op te doen. Heel veel plezier nog!
  Groetjes Roelof, Jojanne, Michiel en Alleke

 3. Hoi Loïs Wolters,
  Leuk om mee te kijken en te lezen wat je daar allemaal beleeft in het verre en warme India! Heel veel plezier gewenst bij het vervolg van jullie reis.
  Groetjes uit Kampen, fam.Korterink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Bijna vlucht gemist

Vrouwenproject

Culturele show

Scholen bezoeken

Nieuwste reacties