maandag, mei 20, 2024

Donderdag 19 januari: de terugreis

Nadat we afscheid hadden genomen van David, Grace en Bob bij ons guesthouse in Entebbe gingen we allemaal naar onze eigen kamers. Iedereen heeft even geslapen maar dat was niet heel lang, want drie uurtjes later om 03.00 uur moesten we alweer klaar staan, want de taxi kwam ons ophalen om ons naar het vliegveld te brengen. We werden als steekproef uit de auto gehaald en moesten alvast langs de security. We liepen vervolgens met zijn allen naar het vliegveld, maar er was alleen een trap, dus moesten we alles naar boven tillen. We waren aardig snel door alles heen. Bij de douane zijn er nog een schaar en 5 flesjes water uit een tas van één van de leerlingen gehaald, maar voor de rest mocht alles gelukkig mee. We hadden nog ruim 2 uur voordat het vliegtuig vertrok. Een paar van ons zijn nog wat gaan shoppen. We hebben nog even met zijn allen afgesloten met gebed en toen konden we gaan boarden. Het boarden ging aardig snel, want ze controleerden de meeste kaartjes niet eens, omdat er wat haast was.
In het vliegtuig heeft eigenlijk iedereen wel wat uurtjes geslapen. Dat was dus ook wel nodig, want we hadden allemaal bijna niet geslapen. We kregen weer een typische vliegtuig maaltijd en landen na ruim 6 uur in Istanbul. Toen we het vliegtuig uitkwamen was er nog even stress om een paspoort van iemand die niet te vinden was, maar die zat gelukkig gewoon in de tas. Bij de douane werd er dit keer alleen een passer ingenomen, maar er werden wel een aantal van ons gefouilleerd. We liepen over het grote vliegveld van Istanbul richting de gate. Daar moesten we nog 2 uurtjes wachten. We dachten dat er nog een lange rij stond voor de gate, maar dat was bij een andere gate, waardoor we uiteindelijk als een van de laatsten het vliegtuig inkwamen. Ook deze terugreis is er niet heel veel gebeurd en konden we op ons gemakje vliegen.

Dit was echt een reis om nooit meer te vergeten! We hebben heel veel gelachen, nieuwe vrienden gemaakt en samen met hen hele mooie nieuwe belevenissen ervaren.

En zoals ze hier dan elke 3 minuten in de kerkdienst zeggen: ‘Hallelujah, praise the Lord. Amen!’

Antwoord Quizvraag gisteren:
Het antwoord op de quizvraag is….. zeven stuks (zie foto)

Quizvraag van vandaag:
Wie had er vandaag in zijn handbagage een schaar, een passer en vijf flesjes water zitten? En dacht ook nog zijn paspoort kwijt te zijn toen we op Istanbul lande?

Geschreven door: Manon en Iris

Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties