zaterdag, juni 22, 2024

Bijna vlucht gemist

Reisblog dag 10 – 12 jan 2024

Vandaag moesten we opstaan om 02:15. We maakten ons allemaal klaar en stonden om 02:50 buiten. Suze en Mirthe probeerde nog de deur op slot te doen alleen toen brak de sleutel af.đź«Ł

Om 03:15 gingen we naar het vliegveld. We gingen door de douane en konden daarna nog wat leuke souveniertje kopen. Na een tijdje wachten konden we boarden. Daarna moesten we ook nog een poosje wachten, de vlucht had meer dan een uur vertraging. Tijdens het wachten hebben we nog 30seconds gedaan. We konden het vliegtuig in en onze eerste vlucht van de terugreis begon. Wij lande veel te laat op Instanbul waardoor we heel hard moesten rennen om het andere vliegtuig te halen. We moesten aan de andere kant zijn van het vliegveld, mochten bij businessklas door de security om de wachtrij voorbij te gaan. We hebben zo’n 15 min gerend en hadden veel geluk want wij waren ongeveer de laatste die instapte en toen sloot de boarding. Nog eventjes en dan zijn we weer in Nederland. We hebben allemaal genoten van deze reis, prachtige mensen mogen ontmoeten en hele mooie dingen mogen beleven.

Senne en Elnathan bedankt voor het maken van de video’s en foto’s, Suze en Mirthe bedankt voor het maken van de dagblogs en het doen van de interviews, Lisette en Ryanne bedankt voor het begeleiden en de gezelligheid. Ook willen we jullie allemaal bedanken voor het lezen van onze dagblogs (en Polarsteps) en jullie steun.


Groetjes Suze en Mirthe.


Ps. Deze laatste reisblog is geschreven in het vliegtuig. Bij aankomst bleken onze koffers de laatste vlucht niet gehaald te hebben. Als het goed is worden ze dit weekend bij ons thuisbezorgd.


Vanaf maandag 7 april tot en met vrijdag 8 juni zullen de eerstejaars leerlingen havo-vwo van Guido Amersfoort, actie gaan voeren voor deze projecten van de Presbyterian Church Uganda (PCU). Wil je deze projecten ondersteunen? Neem dan tussen 7 april en 8 juni een kijkje op www.mijnmission.nl voor deze scholenactie.

Wil je meer weten of wil je een donatie doen aan de kerken in Oeganda? Kijk dan op www.verrenaasten.nl/projecten/oeganda. Je kunt ook contact opnemen met Lisette Vossebelt via l.vossebelt@verrenaasten.nl

Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties