dinsdag, juni 18, 2024

Vrouwenproject

Reisblog dag 9 – 11 januari

Vandaag gingen we op weg naar Entebbe. We hebben daar een vrouwenproject van de PCU bezocht, deze vrouwen komen bij elkaar en leren allerlei lifeskills bijvoorbeeld hoe ze zeep of kleding kunnen maken en dit kunnen verkopen of om zelf te gebruiken. Wij gingen zeep maken. We hebben veel geluisterd, maar ook meegeholpen. Sarah en Pauline gaven de trainingen. Deze lifeskill trainingen worden in heel Oeganda gegeven aan de vrouwen.

Toen reden we door naar het hotel, spullen uitladen en gelijk door naar een marktje. Daar gingen we souvenirtjes kopen. Pauline en Sarah gingen ook mee. Zij hielpen ons!

Daarna gingen we uiteten in een restaurant met een paar mensen van de PCU. Mirthe en Suze hebben daar eten gedeeld, ze konden allebei niet kiezen:) We hadden nog armbandjes gekocht voor de dochters van David en Bob en Mirthe en Suze, we hebben allemaal dezelfde.
Bij het hotel hebben we afscheid genomen van David en Bob en heb bedankt! Daarna zijn we snel gaan slapen. Morgenvroeg moeten we namelijk al om 3 uur klaarstaan om te vertrekken naar het vliegtuig…

Vorig artikelCulturele show
Volgend artikelBijna vlucht gemist
Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties