dinsdag, april 23, 2024

Uitwisselingsreis leerkrachten Indonesië

Van vrijdag 19 oktober tot vrijdag 1 november 2019 is een groep van zes Nederlandse leerkrachten te gast bij een aantal Aletheia-scholen op Java (Indonesië).

Deze christelijke, Indonesische scholen maken deel uit van het GKT-kerkverband: Gereja Tuhan Kristus (Kerk van Christus de Heer), een samenwerkingspartner van Indonesië Mission | Verre Naasten.

Tijdens dit werkbezoek is leren van elkaar het leidmotief, net als bij het eerdere bezoek van zes Indonesische leerkrachten aan Nederlandse scholen (april 2018). Christelijke identiteit staat daarbij centraal: hoe deel je in de dagelijkse schoolpraktijk Christus’ liefde met de leerlingen? De leerkrachten hopen elkaar in een interculturele context te inspireren en te bemoedigen.

Volg hier hun ervaringen en belevenissen!

Verre Naasten
Via deze reisblog zijn verschillende reizigers te volgen die via of namens Verre Naasten buitenlandse mission-partners en -projecten bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan: lokale kerken die hun mission-gebied bezoeken, uitwisselingsreizen van scholen en inspiratiereizigers. Deel mee in hun reiservaringen en laat je inspireren door wat er wereldwijd wordt gedaan rondom mission! Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste updates van de reizigers.
Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Bijna vlucht gemist

Vrouwenproject

Culturele show

Scholen bezoeken

Nieuwste reacties