dinsdag, juli 16, 2024

60 kippenpoten

De Internationale Cursus is afgesloten met een super feestelijke ceremonie. Daarover later meer. Met deze blog wil ik de mensen die een grote bijdrage geleverd hebben aan het slagen van de conferentie een gezicht geven.Twee weken in Kameroen verblijven met 30 mensen uit zoveel verschillende landen – dat kan alleen maar slagen als ook alles op de achtergrond goed geregeld is.

Nina De Fotso die van te voren met eindeloos veel geduld tickets, visa, uitnodigingsbrieven en verzekeringen regelde. En de afgelopen week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat voor ons klaarstond om ons te helpen aan een pak papier, pleisters, stiften of medicijnen.

 

 

 

Ghislain Agbede die alle deelnemers persoonlijk van het vliegveld heeft gehaald! En daarnaast nog een paar keer extra er heen moest om achtergebleven koffers op te halen. Die midden in de nacht ons mailtjes stuurde met een nieuwe planning zodat we ons afvroegen of hij ooit wel naar bed ging. Taxis regelde voor de kerkdiensten en de excursies en vast nog een heleboel dingen die ik niet ineens weet! En niet te vergeten zijn dochter Adonai, die al vakantie had en de groep van flesjes water voorzag!

 

En last but not least een fantastisch keukenteam die elke dag voor drie gevarieerde maaltijden zorgde van Kameroenese vis en bakbanaan tot een hamburger met sla. Op sommige dagen waren er ook nog andere groepen en dan moesten ze wel voor 60 mensen kip braden in een keuken die bepaald niet voorzien is van de laatste snufjes!

Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties