dinsdag, juli 16, 2024

IC Kameroen 2018

Van 30 juni tot 13 Juli 2018 vindt in Kameroen, voor het tweede jaar op rij, een internationale cursus plaats. Ruim 20 gasten uit 10 verschillende landen, zoals Kameroen, Mali, Tsjaad, Congo, Nederland en de VS, komen bijeen voor ontmoeting en uitwisseling. Zij wonen lezingen en workshops bij over het thema: kerk en armoede. Het doel van dit congres is het onderling uitwisselen het bouwen aan een netwerk van evangelisten.

Marleen Kuivenhoven, bestuurslid West-Afrika Mission is, samen met met Egbert Brink en Jan-Matthijs van Leeuwen, aanwezig om de conferentie bij te wonen. Via deze reisblog houdt Marleen u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

De cursus is georganiseerd door West-Afrika Mission | Verre Naasten, in samenwerking met het l’Institut Universitaire de Développement International (IUDI) http://www.iudi.org/wp/home/

Vorig artikelJongerenreis Soemba
Volgend artikelLanden in Afrika
Verre Naasten
Via deze reisblog zijn verschillende reizigers te volgen die via of namens Verre Naasten buitenlandse mission-partners en -projecten bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan: lokale kerken die hun mission-gebied bezoeken, uitwisselingsreizen van scholen en inspiratiereizigers. Deel mee in hun reiservaringen en laat je inspireren door wat er wereldwijd wordt gedaan rondom mission! Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste updates van de reizigers.
Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties