dinsdag, juni 18, 2024

Naar huis: van Papoea naar Heemse

  Maandag 19 november (terugreis)

Bij het vliegveld in Merauke staat dit Jezus-beeld, omring door (Papoea-)engelen

Het is maandag 19 november en we gaan alweer naar Nederland toe. Terugkijkend is de tijd gevlogen!

Klaar voor vertrek uit Merauke: ibu Emy (van de SMTK-school) kwam ons uitzwaaien

We settelen om kwart over zes voor het ontbijt. En om 7 uur worden we naar het vliegveld gebracht voor onze eerste vlucht naar Jakarta. Deze vlucht van Merauke naar de Indonesische hoofdstad Jakarta stopt 2 keer tussendoor, de eerste keer op vliegveld Jayapura (aan de noordkust van Papoea) en de 2e keer op vliegveld Makassar (op Sulawesi).

Na ongeveer 8 uur gereisd te hebben, komen we aan op Jakarta. Onze vlucht verliep soepel met weinig vertragingen; tussen Jayapura en Makassar hadden we bijna het hele vliegtuig voor onszelf!

Aangekomen op Jakarta gaan we opzoek naar wat laatste souvenirs en daarna wat te eten. Op aanraden van Robin eindigen we bij de Burger King. Dit smaakte erg goed!

Tussenstop in Kuala Lumpur

Na het eten liepen we naar de gate voor onze laatste vlucht naar Amsterdam. Deze vlucht heeft 1 tussenstop op Kuala Lumpur (Maleisië). Ook deze vlucht verliep erg goed en soepel en met de zegen van God mochten we dinsdagochtend om 6 uur Nederlandse tijd aankomen op Schiphol!

We zijn erg dankbaar en blij dat we deze reis hebben mogen maken! En nu gaan we bijkomen☺

Verre Naasten
Via deze reisblog zijn verschillende reizigers te volgen die via of namens Verre Naasten buitenlandse mission-partners en -projecten bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan: lokale kerken die hun mission-gebied bezoeken, uitwisselingsreizen van scholen en inspiratiereizigers. Deel mee in hun reiservaringen en laat je inspireren door wat er wereldwijd wordt gedaan rondom mission! Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste updates van de reizigers.
Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties