dinsdag, juli 16, 2024

Waar gaan we heen?

Dag 1: reis naar Parijs eh nee citonou eh nee Accra…waar gaan we heen? Ik begin te vermoeden dat we de goden hebben verzocht. Teleurgesteld als we waren omdat we geen Beninees visum in onze paspoort kregen geplakt. Die hebben we nog steeds niet, maar ondertussen wel een Ghanese sticker! Na allerlei vertragingen, omboekingen en schijnbaar niet bestaande vluchten later zijn we in Accra gestrand. Daar kregen we een warm Afrikaans welkom: 8 vliegveldbeambten en 3 uur later kwamen we erachter dat we toch op de verkeerde tijd en verkeerde plek waren.

Om 23.00 uur was het wel duidelijk dat er geen vliegtuig meer zou gaan. De laatste schoonmaker veegde de vloer achter ons aan toen wij enigzins verbijsterd, maar verheugd door ons avontuur, de buitenlucht instapten. Dankzij een proactieve KLM dame hebben wij goede hoop morgen toch echt in Cotonou aan te gaan komen. En de koffer? Die drinkt een wijntje op Charles de Gaulle in Parijs. Op 3 november hopen wij elkaar weer in de armen te sluiten. Tot die tijd rest ons 1 ding: een bezoekje aan de kledingmarkt?

Verre Naasten
Via deze reisblog zijn verschillende reizigers te volgen die via of namens Verre Naasten buitenlandse mission-partners en -projecten bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan: lokale kerken die hun mission-gebied bezoeken, uitwisselingsreizen van scholen en inspiratiereizigers. Deel mee in hun reiservaringen en laat je inspireren door wat er wereldwijd wordt gedaan rondom mission! Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste updates van de reizigers.
Lees ook deze artikelen eens:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populaire artikelen

Nieuwste reacties